Friday, May 29, 2020

Lag-Gate: Αρκετοί χρήστες παραπονιούνται πως το iOS 9 έκανε τις συσκευές τους αργές

ios-9-iphone-ipad-thumb

Σύμφωνα με ένα εκτενές thread που έκανε την εμφάνιση του στο MacRumors Forums μια μερίδα χρηστών παραπονιούνται ιδιαίτερα έντονα πως μετά την αναβάθμιση της συσκευής τους στο iOS 9 αυτή έγινε αρκετά πιο αργή ενώ κάποιοι αναφέρουν ακόμη και ξαφνικά crashes.

Μερικοί φτάνουν στο σημείο να αναφέρουν πως το iOS 9 έχει περισσότερα κολλήματα από το iOS 8.

“To iOS 9 είναι σημαντικά πιο αργό από ότι το iOS 8 και δεν είμαι καθόλου χαρούμενος για αυτό” αναφέρει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

 

Στην αντίπερα όχθη δε υπάρχουν εξίσου πάρα πολύ χρήστες που δηλώνουν πως οι συσκευές τους και ειδικά οι πιο παλιές με την εγκατάσταση του iOS 9 απέκτησαν νέο αέρα και έχουν πλέον μεγαλύτερη ταχύτητα και απόκριση.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως μια τέτοια συμπεριφορά και για τα δύο στρατόπεδα χρηστών είναι φυσιολογική κατά την κυκλοφορία μιας τόσο μεγάλης αναβάθμισης.

Ο γραφών αυτού του άρθρου έχει σαν κανόνα κάθε χρόνο σε μια τόσο μεγάλη κυκλοφορία να παίρνει την μεγάλη απόφαση και να κάνει restore της iOS συσκευές του και set up as new για αυτό ακριβώς τον λόγο.

Προσωπικά λοιπόν η εγκατάσταση του iOS 9 τόσο στο iPhone 6 όσο και στο iPad Air και iPhone 5C μου έγινε με αυτό τον τρόπο και πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ενώ παράλληλα έχω παρατηρήσει ακόμη και βελτίωση στην αυτονομία των συσκευών αλλά και στην ταχύτητα τους.

Beta προγραμματιστές επίσης αναφέρουν πως η έκδοση του iOS 9.1 φέρνει ακόμη μεγαλύτερες βελτιώσεις στον τομέα της ταχύτητας και της απόκρισης για όλες τις iOS συσκευές.

Σχολιασμός στο φόρουμ

Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

Η LG πήρε παραγγελία για 20M OLED iPhone οθόνες φέτος βάζοντας τέλος στο μονοπώλιο...

Αν και η Samsung μέχρι και σήμερα είχε την αποκλειστικότητα ως προς την προμήθεια OLED οθονών για της ναυαρχίδες της Apple είχαμε...

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει την iOS 13.4.1, μην επιτρέποντας τα downgrades από την...

Η Apple την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε την iOS 13.5 στο ευρύ κοινό φέροντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο παρασκήνιο.

Το iPhone 11 αντικαθιστά το iPhone XR ως το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις...

Το iPhone 11 ήταν εκείνο το smartphone που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2020 σύμφωνα με την εταιρεία...

Αυτά τα jailbreak tweaks δείχνουν γιατί το jailbreak είναι εδώ για να μείνει |...

Πλέον με την ευρεία διάθεση του unc0ver 5 jailbreak που καλύπτει όλες τις συσκευές που έχουν εγκατεστημένη την iOS 13.5 μια νέα...

Apple Pro Display XDR | Βραβεύτηκε ως η καλύτερη οθόνη της χρονιάς

Η Apple την περσινή χρονιά κυκλοφόρησε την Pro Display XDR - την απάντηση της στον χώρο των οθονών που απευθύνονται σε επαγγελματίες...

Οι παραβιάσεις δεδομένων έχουν πολλαπλά κόστη

Τα περιστατικά ψηφιακής ασφάλειας δεν κοστίζουν στις επιχειρήσεις μόνο σε χρήμα. Συχνά συμβάλουν και σε μια αρνητική εργασιακή εμπειρία, η οποία με...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!