18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Το Apple Watch ονομάστηκε ‘Gadget of the Year’

    applewatchwinner-620x349

    Το Apple Watch μόλις κέρδισε ακόμη μια σημαντική διάκριση έχοντας αποκτήσει τον τίτλο και το βραβείο του “Gadjet of the Year” στα ετήσια βραβεία καταναλωτών T3 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    “Για ακόμη μια φορά η Apple δημιούργησε ένα προϊόν που θα κυριαρχήσει στην αγορά. Σε μια χρονιά από μοναδικά προϊόντα το συγκεκριμένο ξεχώρισε τόσο από τους κριτές μας όσο και από το κοινό. Τα media της μόδας και της τεχνολογίας δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό μεταξύ τους πάρα αυτά όλα συμφώνησαν στην μοναδικότητα του Apple Watch και ενθουσιάστηκαν το ίδιο. Αυτό τα λέει όλα για τον σχεδιασμό, το στιλ και την τεχνολογία αυτής της προσωπικής συσκευής” ανέφερε χαρακτηριστικά ο editor του T3 Rob Carney.

    To Αpple Watch επίσης κέρδισε το βραβείο του “Best Wearable” ενώ το iPad Air 2 κέρδισε τον τίτλο αυτού του “Best Tablet” και έτσι δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός πως για ακόμη μια χρονιά η Apple ονομάστηκε “Καλύτερη μάρκα της χρονιάς”.

    Στα υπόλοιπα T3 βραβεία συναντούμε τον 22 χρονών ιδρυτή του Oculus Rift Palmer Luckey που πήρε αυτό της “Μοναδικής Επίτευξης στόχου” αλλά και την Microsoft για την “Καινοτομία στον σχεδιασμό” με τα HoloLens headset.

    Αυτοκίνητο της χρονίας ανακηρύχτηκε το BMW i8 που ίσως το εν λόγω να έχει κάποια σχέση και με το μελλοντικό Apple Car.

    Και για να τα λέμε όλα η Samsung έφυγε με το σημαντικό επίσης βραβείο του “Smartphone της χρονιάς” για το Galaxy S6 Edge.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles