Με το λανσάρισμα των iPhone XS και iPhone XR η Apple δεν θα συμπεριλαμβάνει πλέον το Lightning σε 3.5mm θύρα αντάπτορα ακουστικών στην συσκευασία τους. Επιπλέον η εταιρεία συνεχίζει να έχει σε αυτή τον 5W φορτιστή και το Lightning σε USB-A καλώδιο, παρά το γεγονός πως κάποιοι ήλπιζαν σε έναν φορτιστή με περισσότερα watt και ένα καλώδιο USB-C.

Δυστυχώς καμία αναφορά δεν έγινε και για το AirPower mat φόρτισης της Apple.

Το ότι η Apple θα σταματούσε να συμπεριλαμβάνει τον 3.5mm αντάπτορα ακουστικών ήταν κάτι που φημολογούνταν πολύ έντονα. Η εταιρεία συμπεριέλαβε αυτό τον αντάπτορα στην συσκευασία με την έλευση των iPhone 7 και συνεχίσει να τον προσθέτει και στα iPhone 8 και iPhone X.

Φέτος όμως οι χρήστες θα πρέπει είτε να πάνε απευθείας σε ένα Bluetooth ακουστικό με το νέο τους iPhone ή να πληρώσουν έξτρα $9 για αυτό τον αντάπτορα.

Επίσης κάποιοι περίμεναν πως η Apple θα συμπεριλάμβανε έναν νέο 18W USB-C φορτιστή με ένα καλώδιο Lightning σε USB-C με τα iPhone XS. Πάρα αυτά η Apple τελικά παρέμεινε με τον ίδιο 5W φορτιστή και το ίδιο USB-A καλώδιο.

Τέλος στο σημερινό event δεν είχαμε ούτε μια αναφορά για το AirPower mat φόρτισης της Apple. Το AirPower αξεσουάρ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι μαζί με το iPhone X με την Apple να αναφέρει πως θα κυκλοφορούσε στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

Αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο το πότε η Apple θα το κυκλοφορήσει τελικά. Η εταιρεία μάλλον θα έχει ακόμη ένα event τον άλλο μήνα όπου θα παρουσιάσει τα νέα iPads και Macs και έτσι είναι πιθανό να ακούσουμε περισσότερα για αυτό τότε…