Το νέο Game of Thrones trailer μπορεί να μας έδωσε κάποιες απαντήσεις για την μοίρα συγκεκριμένων χαρακτήρων αλλά ως συνήθως δημιούργησε πολλά περισσότερα ερωτηματικά.

Το καράβι

Έχουμε για πρώτη φορά μια επαφή με τον μυστήριο μισθοφορικό στρατό του Game of Thrones; Είναι δύσκολο να πει κάποιος μιας και το χρυσό χρώμα είναι τόσο αυτό τον Lannister όσο και τον Greyjoys και το χρησιμοποιούν στις σημαίες τους, κάτι το οποίο μπορεί να σημαίνει απλά πως έχουμε τους στρατιώτες από κάποιο οίκο.

Βλέπουμε τον Jaime στην κορυφή; Από απόσταση φαίνεται πως οι άντρες αυτοί διοικούνται από τον Jaime Lannister αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο αυτό. Ο Jaime εμφανίζεται με διαφορετικό στιλ χτενίσματος και με πιο σκούρα μαλλιά στις σκηνές ενώ παράλληλα ο άντρας στο βάθος φαίνεται να έχει και τα δύο του χέρια. Έτσι λοιπόν είτε έχουμε κάποιο λάθος της παραγωγής, ή έχουμε κάποιο άλλον γνωστό χαρακτήρα ή τέλος έχουμε έναν εντελώς νέο χαρακτήρα που θα δούμε με την νέα σεζόν.

Ένα άλλο ερώτημα επίσης είναι το που πηγαίνουν; Τα καράβια μπορεί να κατευθύνονται στο Kings Landing ή μπορεί να ταξιδεύουν βόρεια για να ενωθούν με τις δυνάμεις εκεί.

Η ομιλία του Jaime

Θα κρατήσει άραγε ο Jaime την υπόσχεση του; Έχουμε δει τον χαρακτήρα να είναι πολύ πιστός σε ότι λέει στις τελευταίες σεζόν και έτσι όταν αναφέρει ότι θα πολεμήσει για την ζωή τον πιστεύουμε. Αν θα είναι τώρα στο πλευρό του Jon για την μεγάλη μάχη αυτό μένει να το δούμε….

Επίσης ίσως να έχουμε και μια μετακύλιση χρονικά και αυτό γιατί ο Jaime φαίνεται πιο μεγάλος σε ηλικία από ότι τον αφήσαμε στην σεζόν 7…..

Το πιο μεγάλο ερώτημα όμως είναι το αν θα προδώσει την Cersei; Σίγουρα θα πολεμήσει για την ζωή αλλά κατόπιν μπορεί να επιστρέψει για να εξαλείψει τις άλλες απειλές του θρόνου. Ο δεσμός του με την Cersei είναι πολύ δυνατός ειδικά μιας και πλέον έχει ακόμη ένα από τα παιδιά του. Βέβαια σε αυτό το σημείο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την προφητεία που θέλει την Cersei να πεθαίνει από το χέρι ενός μικρότερου αδελφού της και…. Ο Jaime είναι μικρότερος αδελφός της.

Το κλάμα της Cersei

To μεγάλο ερώτημα εδώ είναι γιατί κλαίει η Cersei; Δεν είναι κάτι που μας έχει συνηθίσει σε όλες τις προηγούμενες σεζόν και έτσι κάτι πραγματικά συνταρακτικό πρέπει να της έχει συμβεί. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ουκ ολίγες φορές η Cersei έχει παίξει και θέατρο για να επιτύχει τους στόχους της και έτσι ίσως αυτά να είναι απλά κροκοδείλια δάκρυα και όχι κάτι άλλο…..

Η αιματοβαμμένη Arya

To trailer ξεκινάει με την Arya να τρέχει με στιγμές φωτός να παρουσιάζουν το πρόσωπο της καθώς επιταχύνει σε έναν διάδρομο. Υπάρχει αίμα στο πρόσωπο της. Είναι δικό της ή κάποιου άλλου;

To επόμενο φυσικά ερώτημα ποιον τρέχει να αποφύγει; Σίγουρα έναν κίνδυνο…. Οι White Walkers λοιπόν την καταδιώκουν ή είναι κάποιοι άνθρωποι; Ότι και να είναι πάντως σίγουρα η Arya τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Που είναι; Αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως είναι στο Winterfell μιας και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψει κάπου αλλού. Βέβαια οι σκοτεινές στοές παραπέμπουν μάλλον στο Kings Landing σε μια προσπάθεια της να αποφύγει την φρουρά αφότου έχει δολοφονήσει την Cersei; Μπορεί ναι μπορεί και όχι…..

Οι κρύπτες του Winterfell

Γιατί δείχνουν όλοι τόσο πολλοί ανήσυχοι; O Varys και τα γυναικόπαιδα είναι μάλλον κρυμμένοι εκεί μιας και δεν μπορούν να πολεμήσουν. Σε αυτές τις περιστάσεις λοιπόν είναι λογικό να φοβούνται. Από τις αντιδράσεις τους όμως υπάρχει πέρα από φόβος και μια έντονη σύγχυση και ανησυχία.

Φαίνεται μάλιστα πως ο καθένας αντιδρά από ήχους που ακούνε πάνω από τις κρύπτες παρά το γεγονός πως εμείς δεν ακούμε κάτι στο trailer. Ακούνε λοιπόν ήχους μάχης; Την έλευση τον White Walkers; ή την κραυγή ενός δράκου που σίγουρα σαν ήχος είναι κάτι που ακούνε για πρώτη φορά;

O The Hound

Έχουμε μια πολύ σύντομη εμφάνιση του The Hound στο trailer όπου και τον βλέπουμε απίστευτα τσατισμένο. Το πλάνο είναι κοντινό και έτσι είναι δύσκολο να καταλάβουμε που βρίσκεται…. μάλλον σε κάποιο μπουντρούμι. Ο Sandor συναντήθηκε με τον Jon και την Dany όταν ενώσαν τις δυνάμεις τους και έτσι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι πλέον στην στρατιά του Winterfell.

Ναι και αναμένουμε να συναντηθεί με την Arya και γιατί όχι να πολεμήσουν δίπλα δίπλα…..

White Walkers

Φυσικά εδώ το ερώτημα είναι αν θα έχουμε μια και μοναδική μητέρα όλων των μαχών μεταξύ White Walkers και ανθρώπων ή αν θα ακολουθήσουν και άλλοι; Επίσης πόσοι από τους βασικούς χαρακτήρες θα επιβιώσουν από αυτή την μάχη;