16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Netflix για το iOS έφερε ενσωμάτωση του Instagram

    Το Netflix σήμερα λανσάρισε μια νέα ενσωμάτωση που επιτρέπει τους χρήστες του Instagram Stories να συμπεριλαμβάνουν το artwork από σειρές και ταινίες απευθείας στα ποστ που κάνουνε.

    Όπως αναφέρει το Variety, το Netflix κυκλοφόρησε αυτή την ενσωμάτωση της Instagram Stories κοινοποίησης ως επιλογή στους χρήστες σήμερα.

    “Ενδιαφερόμαστε συνεχώς για να βρούμε τρόπους ώστε να κάνουμε ευκολότερο στους χρήστες να κοινοποιούν τους τίτλους μας που τους αρέσουν καθώς και να τους βοηθήσουμε να ανακαλύψουν νέους. Ευελπίστουμε οι συνδρομητές μας να ευχαριστηθούν το νέο αυτό χαρακτηριστικό”

    Να τονίσουμε πως με αυτή την επιλογή η Netflix δεν επιτρέπει τους χρήστες να κοινοποιήσουν περιεχόμενο από την βιβλιοθήκη τους αλλά μόνο το artwork από τις ταινίες τους και τις τηλεοπτικές σειρές τους. Επίσης μέσω των Instagram Stories μπορούν να προσθέσουν κείμενο, αυτοκόλλητα και πολλά ακόμη.

    Αυτή η ενσωμάτωση είναι διαθέσιμη αυτή την στιγμή μόνο για το iOS.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles