15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 6S έχει την ίδια αυτονομία παρά την μικρότερη μπαταρία του

    iOS-7-battery-empty-001

    Παρά το γεγονός της μικρότερης μπαταρίας σε mAh των νέων iPhone 6S και iPhone 6S Plus η αυτονομία τους παραμένει η ίδια ακριβώς με τους προκατόχους τους τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

    Σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές στην επίσημη σελίδα της Apple παρατηρούμε πως το iPhone 6S δίνει για παράδειγμα 10 ώρες 3G ή 4G χρήσης δεδομένων, 11 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και 14 ώρες ομιλίες σε δίκτυο 3G ακριβώς δηλαδή ότι και το iPhone 6.

    Για να επιτύχει κάτι τέτοιο η εταιρεία αλλά με μικρότερη μπαταρία σημαίνει πως εσωτερικά της συσκευής έχουν γίνει αρκετές παραμετροποιήσεις όπως το γεγονός πως έχουμε λιγότερα chips στην logic board της συσκευής ενώ παράλληλα ο νέος Α9 επεξεργαστής κάνει καλύτερη κατανομή ενέργειας.

    iPhone-6s-and-iPhone-6-battery-life-comparison

    Εξάλλου και αντικειμενικά τα 95 mAh για τα οποία είναι μικρότερη η μπαταρία του iPhone 6S δεν κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά.

    Αυτή την στιγμή όλα δείχνουν πως το iPhone 6S Plus ακολουθεί τα ίδια μονοπάτια έχοντας μια μπαταρία 2,750 mAh σε αντίθεση με τα 2,910 mAh του iPhone 6 Plus.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles