11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Επιβεβαιώθηκε: τα νέα iPhone 6s/6s Plus έχουν 2 GB RAM

    iPhone-6s-2GB-RAM

    H χτεσινή παρουσίαση και η αποκάλυψη των νέων προϊόντων ήταν σίγουρα το φιλέτο του event. Από την άλλη τα workshops και τα hands-on σεμινάρια που ακολουθούν όχι μόνο ανεβάζουν τον πήχη του ενθουσιασμού αλλά προσφέρει σε όσους παρευρίσκονται την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να αλληλεπιδράσουν με τα νέα προϊόντα. Έτσι μια νέα αναφορά που βασίζεται με συζητήσεις με το προσωπικό της Apple που ήταν εκεί, αναφέρει ότι και τα 2 νέα μοντέλα θα έχουν την διπλάσια μνήμη απο τα προηγούμενα.

    Η επιβεβαίωση αυτή, σημαίνει ότι η Apple άκουσε ξεκάθαρα τους καταναλωτές , διπλασιάζοντας την RAM στα νέα μοντέλα όπως έκανε στο iPad Air 2 το οποίο είναι σαφώς πιο ταχύ από το iPhone 6. Βάζοντας δίπλα και τον θηριώδη A9 64-bit επεξεργαστή, οι αγοραστές των νέων μοντέλων πραγματικά θα ενθουσιαστούν.

    Ένα “αγκάθι” που δεν τακτοποίησε η Apple, είναι ότι και φέτος όπως και πέρσι έβαλε τον αισθητήρα OIS (optical image stabilization) μόνο στο 6s Plus. Για να σας θυμίσουμε, αυτός ο αισθητήρας παίζει μεγάλο ρόλο στην λήψη καλύτερων φωτογραφιών όταν ο χρήστης είναι σε κινούμενο μέσο.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles