23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iOS 9 έχει πλέον εγκατασταθεί στο 57% των συσκευών της αγοράς

    Σύμφωνα με τα τελευταία ποσοστά τα οποία έδωσε η Apple στη δημοσιότητα, το iOS 9 έχει πλέον υιοθετηθεί από αρκετούς χρήστες ανά τον κόσμο. Το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Apple χρησιμοποιείται πλέον από το 57% των χρηστών της αγοράς, μόλις τρεις εβδομάδες μετά από την αρχική του διάθεση στις 16 Σεπτεμβρίου 2015. Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από την ίδια την εταιρεία και τα στατιστικά της από που τα λαμβάνει από το App Store.

    iOS-9-adoption-chart-10-5

     

    Τα ποσοστά χρήσης του iOS 9 ξεπερνούν τα αντίστοιχα ποσοστά χρήσης του iOS 8 το προηγούμενο έτος, όπου ακριβώς την ίδια μέρα, ένα χρόνο πριν, το iOS 8 το χρησιμοποιούσαν το 47% των χρηστών. Προς το παρόν, το iOS 8 το χρησιμοποιούν πλέον το 33% των χρηστών, ενώ το 10% των χρηστών χρησιμοποιούν το iOS 7 ή και παλαιότερα λογισμικά στις iOS συσκευές τους.

    Υπάρχει ένας αριθμός παραγόντων που συμβάλλουν στη δημοτικότητα του iOS 9. Ένα από αυτά είναι το γεγονός πως η αναβάθμιση στο iOS 9 καταλαμβάνει σημαντικά λιγότερο χώρο στη μνήμη της συσκευής σε σχέση με άλλα προηγούμενα updates. Παράλληλα, η κυκλοφορία των iPhone 6S και iPhone 6S Plus, τα οποία μπορούν να έχουν μόνο το iOS 9 και πάνω, συνέβαλλαν σημαντικά στην αύξηση των στατιστικών υιοθεσίας του νέου λογισμικού. Τέλος, το iOS 9 είναι διαθέσιμο για περισσότερες συσκευές σε σχέση με οποιοδήποτε προηγούμενο update.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles