20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το Apple Watch Series 7 είναι το smartwatch με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως

    Η Apple διαθέτει ήδη το smartphone, το tablet, τα ασύρματα ακουστικά και τα έξυπνα ηχεία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο για το 1ο τρίμηνο του 2022. Τώρα, νέα δεδομένα αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία κατέχει επίσης την πρώτη θέση στην προσοδοφόρα αγορά των έξυπνων ρολογιών.

    Ο αναλυτής Francisco Jeronimo μοιράστηκε ένα μικρό infographic για τα πιο δημοφιλή smartwatches στον κόσμο το πρώτο τρίμηνο του έτους και προς έκπληξη κανενός, η Apple κυριάρχησε απόλυτα στην κατάταξη. Το Apple Watch Series 7, το πιο ακριβό smartwatch της αγοράς με αρχική τιμή $399 στις Ηνωμένες Πολιτείες, έγινε το smartwatch με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2022.

    Οι πρώτες φήμες είχαν επισημάνει έναν πλήρη επανασχεδιασμό που περιελάμβανε επίπεδες άκρες, αλλά ο τελικός σχεδιασμός του Apple Watch Series 7 αντιπροσώπευε μια μέτρια αλλαγή σε σχέση με τη Σειρά 6, συνδυάζοντας την ίδια συνολική εμφάνιση με μεγαλύτερη οθόνη και λεπτότερα πλαίσια.

    Δεύτερο στην κατάταξη ήταν το Apple Watch SE, με τιμή $279, ενώ πέμπτο ήταν ακόμα ένα του τεχνολογικού κολοσσού, το Apple Watch Series 3, που κοστίζει $199 και κυκλοφόρησε αρχικά το 2017. Για το τελευταίο αξίζει να πούμε πως η Apple δεν θα το υποστηρίζει πέρα ​​από το watchOS 8.

    Την πεντάδα συμπληρώνουν, κατακτώντας την τρίτη και την τέταρτη θέση, τα Samsung Galaxy Watch 4 και Watch 4 Classic, τα οποία είναι τα πρώτα της εταιρείας που χρησιμοποιούν την αναβαθμισμένη πλατφόρμα Wear OS της Google.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.