16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Τα στελέχη της Apple αναλύουν τις νέες λειτουργίες υγείας του watchOS 9 και του Apple Watch

    Μια τριάδα στελεχών της Apple προσέφερε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες δυνατότητες υγείας και φυσικής κατάστασης στο watchOS 9, καθώς και τις ευρύτερες φιλοδοξίες της Apple για την υγεία.

    Ο αντιπρόεδρος του τμήματος Υγείας της Apple, Dr. Sumbul Desai, ο αντιπρόεδρος της Apple για Fitness Technologies, Jay Blank, και ο επικεφαλής επιχειρήσεων της Apple, Jeff Williams, συζήτησαν πρόσφατα με το TechCrunch σχετικά με τις νέες δυνατότητες υγείας της εταιρείας στο watchOS 9.

    Αρχικά, οι ομάδες της Apple δεν επιδίωξαν ποτέ να μπουν στον τομέα της υγείας. Ωστόσο, καθώς προστέθηκαν χαρακτηριστικά στο Apple Watch, η εστίαση της εταιρείας στην υγεία άρχισε να αποκτά μορφή.

    «Ξεκίνησε όταν εργαζόμασταν στο ρολόι», είπε ο Williams. «Και επειδή το ρολόι ήταν μια τόσο προσωπική συσκευή και το φοράτε, σκεφτήκαμε ότι υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία να δώσουμε στους ανθρώπους πληροφορίες για την υγεία τους, και όσο περισσότερο αρχίσαμε να τραβάμε νήματα, αποφασίσαμε ότι όχι μόνο υπάρχει μια ευκαιρία — υπάρχει ευθύνη να κάνουμε περισσότερα στον χώρο της υγείας».

    «Όπως ανέφερε ο Jeff, ό,τι κάνουμε στην υγεία βασίζεται στην επιστήμη και το ιστορικό AFib (κολπική μαρμαρυγή) επικυρώθηκε σε μια κλινική μελέτη, με τους συμμετέχοντες να φορούν Apple Watch και συσκευή αναφοράς που έχει έγκριση από το FDA», είπε ο Desai. «Σε αυτή τη μελέτη, η μέση διαφορά στις εβδομαδιαίες μετρήσεις μεταξύ των δύο συσκευών είναι στην πραγματικότητα μικρότερη από 1%.

    Η λειτουργία ιστορικού AFib έλαβε έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στις 6 Ιουνίου, ώρες πριν από την κεντρική ομιλία της εταιρείας WWDC 2022.

    Άλλες λειτουργίες που εστιάζουν στην υγεία περιλαμβάνουν νέες επιλογές παρακολούθησης σταδίου ύπνου, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν πόσο χρόνο αφιέρωσαν σε συγκεκριμένα στάδια του ύπνου, όπως ο ύπνος REM, ο πυρήνας ή ο βαθύς ύπνος.

    Τα χαρακτηριστικά γυμναστικής αποτελούν επίσης τεχνικά μέρος της σουίτας υγείας της εταιρείας. Σε αυτό, ο επικεφαλής γυμναστικής Blahnik είπε ότι η Apple συνεχίζει «να πιέζει όλο και περισσότερο, επειδή γνωρίζουμε ότι διαφορετικά πράγματα παρακινούν διαφορετικούς ανθρώπους».

    «Νομίζω ότι για εμάς, είναι απλώς ένα ταξίδι όπου θέλουμε συνεχώς να προσφέρουμε περισσότερα, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε τα χαρακτηριστικά με τρόπο που να εμπνέει τόσο για αρχάριους όσο και προχωρημένους αθλητές», είπε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.