14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Apple Pay έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο

    Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε δημοσίευμα μας πριν μερικές εβδομάδες η  ψηφιακή τράπεζα n26 έχει ανακοινώσει ότι θα διαθέσει την υπηρεσία Apple Pay στην χώρα μας.

    Σήμερα και η αγγλική ψηφιακή τράπεζα Monese γνωστή για την έκδοση καρτών για online μεταφορά χρημάτων και πληρωμές χωρίς προμήθεια ανακοίνωσε με την σειρά της πως η υπηρεσία Apple Pay της Apple θα γίνει διαθέσιμη στην χώρα μας αλλά και στην Κύπρο.

    Η ανακοίνωση έγινε σήμερα με ένα tweet της τράπεζας και ανάμεσα στις 13 χώρες που θα ξεκινήσει η διάθεση της υπηρεσίας πληρωμών Apple Pay βρίσκεται η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος.

    Η ψηφιακή τράπεζα Monese θα είναι μια από τις πρώτες που θα παρέχουν το Apple Pay στην χώρα μας. Η σημερινή ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες μετά την διάθεση στην Ελλάδα της υπηρεσίας ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay από την Alpha Bank.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles