20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το στυλό που λειτουργεί ως… φορτιστής

    pen1

    Ένα στυλό που δεν είναι μόνο στυλό αλλά και… φορτιστής για συσκευές Android, αλλά και τα προϊόντα της Apple και άλλα gadget, δημιούργησε μια εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο.

    Το «Power Pen» της Firebox διαθέτει μια μπαταρία 700mAH, μια θύρα microUSB για κινητά Android, ταμπλέτες, e-readers και φορητά ηχεία, καθώς επίσης και ένα Lightning Connector για τα τελευταία προϊόντα της Apple.

    Επιπλέον, λειτουργεί ως στυλό για οποιαδήποτε οθόνη αφής, καθώς και ως ένα «κλασικό» στυλό, αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline.

    pen3

    Η ενσωματωμένη μπαταρία μπορεί να μην αρκεί για να φορτιστεί μια συσκευή εντελώς, ωστόσο η ενέργεια που παρέχει είναι ικανή για να της δώσει μια ανάσα «πνοής».

    Σύμφωνα με την εταιρεία, το στυλό-φορτιστής μπορεί να παρέχει ενέργεια αντίστοιχη του ενός τρίτου της «αντοχής» μιας μπαταρίας ενός έξυπνου κινητού τηλεφώνου, ωστόσο αυτό εξαρτάται από τη συγκεκριμένη συσκευή που χρησιμοποιείται κάθε φορά.
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles