21.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Το νεότερο iPhone 12 dummy hands-on βίντεο προσομοιώνει την iOS 14

    Καθώς πλησιάζουμε στο Φθινόπωρο και στην επερχόμενη παρουσίαση των iPhone 12, οι dummy συσκευές κάνουν όλο και περισσότερο την εμφάνιση τους παρουσιάζοντας τον σχεδιασμό των συσκευών αυτών. Πλέον ο γνωστός YouTuber MKBHD παρουσίασε ένα νέο iPhone 12 hands on βίντεο με dummy μοντέλα σε 3 μεγέθη και μέσω επεξεργασίας κατάφερε να τα παρουσιάσει σαν να έχουν εγκατεστημένη την iOS 14.

    Όπως έχουμε αναφέρει η iPhone 12 σειρά αναμένεται να περιλαμβάνει 4 συσκευές με διαφορετικές ίντσες στην οθόνη: Μια με 5.4 ίντσες, δύο με 6.1 ίντσες και τέλος ένα μοντέλο με 6.7 ίντσες.

    Και τα 4 αυτά iPhone 12 μοντέλα αναμένεται να έχουν OLED οθόνη καθώς και 5G συμβατότητα. Αυτό που θα τα διαφοροποιεί θα είναι η τεχνολογία της κάμερας με τα 2 πιο οικονομικά μοντέλα να έχουν ένα διπλό σύστημα φακών στο πίσω μέρος ενώ η Pro σειρά θα έχει ένα τριπλό σύστημα φακών καθώς και την προσθήκη του LiDAR αισθητήρα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.