13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η λεπτότερη συσκευασία του iPhone 12 που διέρρευσε δείχνει και αυτή την έλλειψη φορτιστή και EarPods

    Πολλές αναφορές και φήμες τους προηγούμενους μήνες αλλά και εβδομάδες έχουν δείξει πως οι συσκευασίες των επερχόμενων iPhone 12 δεν θα συμπεριλαμβάνουν ούτε τα ενσύρματα ακουστικά της Apple, EarPods, αλλά ούτε και τον φορτιστή. Μια νέα διαρροή υποτιθέμενα δείχνει πως η Apple έχει σχεδιάσει εκ νέου την iPhone 12 συσκευασία έτσι ώστε να μειώσει τον όγκο της.

    Η διαρροή αυτή παρουσιάζεται από το Concepts iPhone, που τονίζει πως η εικόνα προέρχεται από μια πολύ αξιόπιστη πηγή. Αυτό λοιπόν που βλέπουμε είναι πως στην συσκευασία των iPhone 12 θα έχουμε ένα Lightning to USB-C καλώδιο τυλιγμένο και τα τυπικά εγχειρίδια χρήσης και μάλλον… τα αυτοκόλλητα… Η συσκευή θα βρίσκεται τοποθετημένη στο πάνω μέρος όπως και στο παρελθόν.

    Φυσικά όλα τα παραπάνω συνεχίζουν να παραμένουν εικασίες και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τελικά κάτι τέτοιο θα ισχύσει. Βέβαια από την παραγωγική αλυσίδα της Apple εδώ και πολύ καιρό αφήνεται να εννοηθεί πως η απόφαση αυτή της Apple για αφαίρεση του φορτιστή και των ακουστικών είναι και η τελική.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.