16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Χρήστες κάνουν παράπονα για την κατανάλωση της μπαταρίας στην iOS 13.5.1

    Οι χρήστες φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κατανάλωση της μπαταρίας στην τελευταία έκδοση του iOS που έγινε διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, 13.5.1.

    Όπως αναφέρει το ZDNet:

    “Έχετε παρατηρήσει πως από την στιγμή της αναβάθμισης της συσκευής σας στην iOS 13.5.1 χρειάζεται να φορτίζετε πιο συχνά το iPhone σας; Μπορεί επίσης να παρατηρήσατε πως το iPhone σας είναι πιο ζεστό από ότι το σύνηθες ακόμη και όταν δεν το χρησιμοποιείτε για κάτι βαρύ. Ναι όπως όλα δείχνουν ακόμη μια αναβάθμιση της Apple φέρνει προβλήματα στην αυτονομία των συσκευών….”

    Η αναφορά κάνει λόγο για την 13.5.1 έκδοση συγκεκριμένα τονίζοντας πως η αυτονομία έχει χειροτερέψει με το iPhone να ζεσταίνεται περισσότερο ενώ η Screen Off μέτρηση δραστηριότητας φαίνεται να έχει αυξηθεί στην αναφορά για την αυτονομία της συσκευής και της κατανάλωσης της μπαταρίας.

    Τα φόρουμ της Apple έχουν γεμίσει επίσης με παράπονα για αυτό το φαινόμενο!

    Ευτυχώς φαίνεται πως η Apple έχει διορθώσει αυτό το θέμα στην iOS 13.6 έκδοση μιας και οι beta χρήστες της αναφέρουν σαφή βελτίωση στην αυτονομία των συσκευών τους.

    Η 13.5.1 αναβάθμιση κυκλοφόρησε για να διορθώσει το Unc0ver Jailbreak αλλά μια σειρά από bugs ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνιση τους σε αυτή την έκδοση με την κατανάλωση της μπαταρίας να είναι στα κορυφαία.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.