22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τι σας ενθουσιάζει περισσότερο στο επερχόμενο media event της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου;

    Apple-event-September-2014-Tim-Cook-smiling-001

    Η Apple, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες από την έγκυρη πηγή που ακούει στο όνομα του δημοσιογράφου John Paczkowski, σχεδιάζει την δημιουργία του νέου media event της για τις 9 Σεπτεμβρίου και ημέρα Τετάρτη.

    Ο John Paczkowski πιστεύει πως σε αυτό το event η εταιρεία θα μας παρουσιάσει τα επόμενης γενιάς iPhones και iPads καθώς επίσης και ένα νέο τελείως Apple TV.

    Με βάση τα παραπάνω θα θέλαμε να μάθουμε τι σας ενθουσιάζει εσάς τους αναγνώστες μας περισσότερο σχετικά με αυτό το event και τις επικείμενες ανακοινώσεις της Apple.

    Νέα iPhones, iPad και Apple TV

    Οι έγκυρες πηγές του John Paczkowski του ανέφεραν πως στο εν λόγω event η Apple αρχικά θα εστιάσει στα επόμενης γενιάς iPhone που θα έρθουν με Force Touch οθόνες, ένα πολύ προηγμένο και νέο σύστημα κάμερας ενώ σημαντική θα είναι και από άποψη ταχύτητας και επιδόσεων η αναβάθμιση του επεξεργαστή των συσκευών αυτών.

    Η Apple επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα παρουσιάσει τα επόμενης γενιάς iPad αλλά και το πολυαναμενόμενο νέο Apple TV με την νέα αυτή συσκευή να έχει το δικό της App Store, ενσωμάτωση της Siri, γρηγορότερο επεξεργαστή, νέο σχεδιασμό και ένα ανανεωμένο χειριστήριο.

    Apple-TV-mockup-Curved.de-002

    Σε ότι αφορά το φημολογούμενο 12.9 ιντσών iPad Pro ο Paczkowski το ονομάζει “wildcard” θέλοντας έτσι να τονίσει πως κανείς δεν θα είναι σίγουρος για αυτή την παρουσίαση μέχρι και την τελευταία στιγμή.

    Πείτε μας την γνώμη σας

    Ας δούμε λοιπόν τι σας ενθουσιάζει για το επερχόμενο media event της Apple. O γραφών δηλώνει ερωτευμένος και ενθουσιασμένος με την ιδέα και την παρουσίαση ενός νέου Apple TV.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles