20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η βάση της οθόνης του iPhone 6S που διέρρευσε επιβεβαιώνει την ύπαρξη Force Touch;

    iPhone-6s-front-assembly-MacManiack-001

    Ένα νέο βίντεο που διέρρευσε σήμερα και δείχνει υποθετικά πάντα την βάση της οθόνης του επερχόμενου iPhone 6S επιβεβαιώνει την έλευση της Force Touch τεχνολογίας στα επερχόμενα iPhones.

    Το βίντεο έγινε διαθέσιμο από το MacManiack, και δείχνει πως το iPhone 6S θα έχει μια FaceTime κάμερα και έναν proximity αισθητήρα στο ίδιο σημείο με τα τωρινά μοντέλα των iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

    Αυτό που δημιουργεί εντύπωση είναι πως υπάρχουν και κάποιες σημαντικές αλλαγές (από την μόνωση μέχρι την ύπαρξη μιας νέας σύνδεσης καλωδίου αλλά και ένωσης του Touch ID με το Home Button και το ένα επίπεδο του digitizer) που κάνουν τους τεχνικούς της MacManiack να πιστεύουν πως έχουν γίνει έτσι ώστε να μπορέσει η Apple να ενσωματώσει στις συσκευές τον νέο αισθητήρα πίεσης στην οθόνη γνωστό και με την ονομασία Force Touch – Μια τεχνολογία που για πρώτη φορά η Apple εισήγαγε στα Apple Watch.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles