22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τα iPhone 11 και iPhone 11 Pro μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα για προ παραγγελία στις 13 Σεπτεμβρίου;

    Γνωρίζουμε ήδη ότι η Apple θα ανακοινώσει την νέα γραμμή των iPhone της την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο “by innovation only” event της. Πολλοί λοιπόν είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πότε θα ξεκινήσουν οι προ παραγγελίες για τα νέα αυτά μοντέλα.

    Σύμφωνα με το MacRumors, στις 13 Σεπτεμβρίου και ημέρα Παρασκευή η Apple θα ανοίξει το σύστημα προ παραγγελιών για τα επερχόμενα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max μοντέλα μόλις μερικές μέρες μετά και την επίσημη παρουσίαση τους για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό.

    Τα νέα αυτά έρχονται από πηγή που δουλεύει σε ένα πολύ μεγάλο πάροχο και που έχει καλύτερη εικόνα για τα πλάνα της Apple.

    Αν επαληθευτεί το παραπάνω τότε στα καταστήματα στις χώρες του πρώτου κύματος διάθεσης τα νέα iPhone μοντέλα θα κάνουν την εμφάνιση τους στις 20 Σεπτεμβρίου.

    Επίσης αν η Apple λανσάρει και τα 3 μοντέλα την ίδια ημερομηνία θα είναι μια ευχάριστη κίνηση για τους καταναλωτές που είχαν δει το 2017 το iPhone X να λανσάρετε μόνο του και πιο αργοπορημένο καθώς και πέρυσι το iPhone XR που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην αγορά τον Οκτώβριο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles