20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Μοναδική αποθέωση για την ταινία Joker στο Φεστιβάλ Βενετίας 2019

    Η πολυαναμενόμενη ταινία Joker έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας 2019 και απέδειξε περίτρανα γιατί ίσως πρόκειται για την ταινία της χρονιάς. Η σκηνοθετική μαγεία του Todd Phillips και η μοναδική ερμηνεία του Joaquin Phoenix που υποδύεται τον Joker έκαναν το κοινό να τους αποθεώσει.

    Μετά το τέλος της λοιπόν και στην ιστορική αίθουσα Sala Grande που προβλήθηκε το κοινό σηκώθηκε όρθιο και χειροκροτούσε για 8 ολόκληρα λεπτά!!!

    Ήδη από όταν ανακοινώθηκε πως το Joker όχι μόνο θα προβληθεί στο φεστιβάλ Βενετίας, αλλά θα αποτελέσει μέρος του διαγωνιστικού κομματιού, προκάλεσε αίσθηση δείχνοντας κιόλας πόσο πιστεύει η Warner Bros. στην ταινία αυτή.

    Ο Todd Phillips σκηνοθέτης της ταινίας έκανε σαφές πως το κοινό δε θα πρέπει περιμένει αναφορές στον Batman ή στη μελλοντική κόντρα των 2 ηρώων, επενδύοντας σε μια ανθρώπινη ανάλυση του χαρακτήρα. Ο Joker χρησιμοποιείται περισσότερο ως έμπνευση, ενώ ρόλο σε αυτό πρέπει να έπαιξε η εμπλοκή του Martin Scorsese στην παραγωγή. Δεν ήταν λίγοι άλλωστε που από το τρέιλερ είδαν κάποιες αντιστοιχίες με μια παλιότερη ταινία του Scorsese, το King of Comedy με τον Robert De Niro.

    Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν και άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Robert De Niro, Brett Cullen, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais, και Shea Whigham.

    To Joker θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους. 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles