20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ενήλικοι στο Δωμάτιο trailer | Η ταινία του Γιάννη Γαβρά που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη

    Στην νέα ταινία του Κώστα Γαβρά έχουν την παρουσίαση των δραματικών μηνών της κρίσης της χώρας μας το 2015. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του πρώην Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη με τίτλο Adults in the Room, το οποίο κυκλοφόρησε στα ελληνικά το 2017.

    Στο 76o Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας λοιπόν είχαμε το πρώτο trailer αυτής της ταινίας.

    Ο Χρήστος Λούλης υποδύεται άψογα τον Γιάνη Βαρουφάκη ενώ τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα τον έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

    Το σενάριο της ταινίας μας μεταφέρει στο χρονικό των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας στο Eurogroup και σε όλα όσα συνέβησαν σε εκείνες της έντονες συναντήσεις όπου και η τύχη της χώρας μας κρεμόταν από μια κλωστή.

    Το Γαβράς έχει δώσει έναν έντονο χαρακτήρα στην ταινία χωρίς όμως να λείπουν και οι στιγμές με μαύρο χιούμορ. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολιτικό δράμα άξιο προσοχής.

    Το “Ενήλικοι στο Δωμάτιο” θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου 2019. 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles