14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Προσθήκη timestamp στις φωτογραφίες σας

    Photo-Timestamp-1024x1024

    To Photo Timestamp είναι ένα νέο και ενδιαφέρον JailBreak Tweak το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μια ελαφρά διακριτή λεζάντα με την ώρα και την ημέρα στις φωτογραφίες που εμφανίζονται στην εφαρμογή φωτογραφιών της συσκευής σας. Τα timestamps τα οποία θα εφαρμόσεται σε κάποια φωτογραφία δεν είναι μόνιμα, καθώς εμφανίζονται μόνο όταν περιηγείστε στη συλλογή φωτογραφιών σας. Τα timestamps μπορούν να τροποποιηθούν πλήρως από τα preferences της εφαρμογής καθώς επίσης μπορείτε να μετακινήσετε την λεζάντα απλά σύροντας την στο σημείο που θέλετε να την τοποθετήσετε στην φωτογραφία.

    Εφόσον εγκαταστήσετε το Photo Timestamp, θα βρείτε όλες τις ρυθμίσεις μέσα στο preference panel του συγκεκριμένου tweak, οι οποίες βρίσκονται εντός των ρυθμίσεων της συσκευής. Εκεί θα διαπιστώσετε πως έχετε την δυνατότητα να baxkground χρωματισμό του timestamp μαζί με το χρώμα του κειμένου, την ευθυγράμμηση, την γραμματοσειρά και το ύψος. Επίσης, υπάρχει και ένας χρήσιμος διακόπτης όπου σας επιτρέπει να επιστρέψετε στις αρχικές ρυθμίσεις του Tweak.

    Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Photo Timestamp είναι ότι θυμάται που είχαμε τοποθετήσει τελευταία φορά την λεζάντα και από εκεί και πέρα θα την τοποθετεί στο ίδιο σημείο. Φυσικά, αν το επιθυμείτε μπορεί να αλλαχτεί η θέση της ξανά.

    Photo-Timestamp-2-1024x907

    Το Photo Timestamp είναι διαθέσιμο στο repo του BigBoss στην τιμή των $1.99.  Αξίζει να το δοκιμάσετε και θα σας φανεί χρήσιμο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles