23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ο Ridley Scott υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Apple TV+ υπηρεσία

    Η εταιρεία παραγωγής του διάσημου σκηνοθέτη Ridley Scott υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Apple TV+ υπηρεσία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Variety.

    Το πορτοφόλιο του σκηνοθέτη είναι τεράστιο με μεγάλες εμπορικές επιτυχίες όπως τα Top Gun και The Martian και σειρές όπως το Man in the High Castle της Amazon.

    Ο Scott βέβαια με την Apple έχουν συνεργαστεί πριν δεκαετίες. O Ridley Scott ήταν ο σκηνοθέτης πίσω από την ιστορική διαφημιστική καμπάνια της Apple το 1984 όπου η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο Macintosh.

    Η συμφωνία της εταιρείας του Scott Free Productions σημαίνει πως αυτή θα δουλέψει πάνω σε νέες σειρές και όχι μόνο για την Apple.

    Η εταιρεία παραγωγής του Scott έχει κερδίσει μια σειρά από βραβεία τα 25 χρόνια από την ίδρυση της. Ο Scott έχει ήδη επερχόμενες σειρές με την Disney+ αλλά και την HBO Max υπηρεσία.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles