17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ορισμένοι χρήστες Mac M1/M2 αντιμετωπίζουν σφάλματα συνδεσιμότητας Wi-Fi και ταχύτητας, αναμένεται να επιδιορθωθούν σύντομα

    Οι τελευταίες ενημερώσεις macOS της Apple φέρεται να προκαλούν προβλήματα συνδεσιμότητας Wi-Fi σε ορισμένους χρήστες M1 και M2 MacBook. Τα προβλήματα επικεντρώνονται στο ότι η συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο είναι πιο αργή από το αναμενόμενο, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι βιντεοκλήσεις και άλλα προβλήματα. Ορισμένοι χρήστες φέρεται επίσης να αντιμετωπίζουν πλήρη πτώση στη συνδεσιμότητα Wi-Fi.

    Η Meter, μια εταιρεία που διαχειρίζεται εγκαταστάσεις Wi-Fi για επιχειρήσεις, δημοσίευσε πρόσφατα μια ανάρτηση ιστολογίου εξηγώντας το ζήτημα. Η εταιρεία φέρεται να έχει δει αυτά τα ζητήματα να εμφανίζονται για τους πελάτες της, όπως και άλλοι παρόμοιοι προμηθευτές ασύρματης σύνδεσης. Αυτές οι εταιρείες έχουν υποβάλει αναφορές στην Apple και είναι ένα «γνωστό ζήτημα της Apple».

    «Αν και αυτά τα ζητήματα μπορούν να εκδηλωθούν με διάφορους τρόπους, το υποκείμενο ζήτημα είναι το ίδιο: η απόδοση και οι ταχύτητες πέφτουν, οι συσκευές αποσυνδέονται τυχαία και αποτυγχάνουν να επανενταχθούν στο δίκτυο», εξηγεί η Meter.

    Δεν είναι σαφές πόσο διαδεδομένα είναι στην πραγματικότητα αυτά τα ζητήματα. Η πλειονότητα των αναφορών φαίνεται να προέρχεται από χρήστες που είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυα Wi-Fi που διαχειρίζονται ομάδες επιχειρήσεων ή εκπαίδευσης. Συχνά, αυτοί οι τύποι δικτύων Wi-Fi διαθέτουν διαφορετικούς ελέγχους ασφάλειας και διαχείρισης που μερικές φορές μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικά προβλήματα που δεν επηρεάζουν άλλους χρήστες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.