14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Tim Cook και ο Greg Joswiak επισκέπτονται το Κουμαμότο της Ιαπωνίας

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook και ο αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ Greg Joswiak πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στο Νομαρχιακό Πανεπιστήμιο του Κουμαμότο της Ιαπωνίας, για να επισκεφθούν φοιτητές και αξιοθέατα.

    Ο Cook και άλλα στελέχη της Apple τείνουν να πραγματοποιούν περιοδείες δημοσίων σχέσεων σε διάφορες χώρες για να ενισχύσουν τη δέσμευση της Apple σε ένα πρόγραμμα ή μια επιχείρηση. Το πρόσφατο ταξίδι στην Ιαπωνία σηματοδοτεί τη δεύτερη μεγάλη έξοδο του Cook από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

    «Υπέροχο που επιστρέφω στην Ιαπωνία», έγραψε ο Tim Cook στο Twitter. «Επισκέφθηκα το ιστορικό κάστρο Κουμαμότο και έμαθα για το έργο τους για την αποκατάσταση αυτού του απίστευτου ορόσημου».

    Η φωτογραφία που εμφανίζεται παραπάνω δείχνει τον Cook, τον δήμαρχο Onishi και έναν ξεναγό στο κάστρο να στέκονται μπροστά από το κάστρο Kumamoto φωτισμένοι στον νυχτερινό ουρανό.

    Ο SVP Marketing Greg Joswiak συνέχισε επίσης, επισκέφθηκε το Νομαρχιακό Πανεπιστήμιο του Κουμαμότο. Τόνισε πώς οι μαθητές χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Apple για να δημιουργήσουν εφαρμογές.

    Δεν είναι ακόμη σαφές ποιο είναι το ταξιδιωτικό πλάνο, ούτε συγκεκριμένα γιατί βρίσκονται στην Ιαπωνία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.