13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέο MacBook Pro αναμένεται πριν από το τέλος του 2022 με τσιπ 5nm

    Τα επερχόμενα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών της Apple πρόκειται να παραχθούν μαζικά το τέταρτο τρίμηνο του 2022 με τσιπ M2 πιθανώς κατασκευασμένα με διαδικασία 5 nm, σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo.

    Σε ένα tweet τη Δευτέρα, ο Kuo είπε ότι το επερχόμενο MacBook Pro 14 ιντσών και το MacBook Pro 16 ιντσών θα εισέλθουν σε μαζική παραγωγή το 4ο τρίμηνο του 2022. Ωστόσο, αμφισβήτησε τις φήμες ότι οι συσκευές θα μπορούσαν να διαθέτουν τσιπ βασισμένα στις διαδικασίες 3nm της TSMC.

    Σύμφωνα με τον Kuo, η TSMC έχει προσφέρει καθοδήγηση ότι η διαδικασία των 3 nm θα συμβάλει στα έσοδά της το πρώτο εξάμηνο του 2023. Αν και η Apple είναι πιθανό να είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που θα πάρει τα χέρια της στα τσιπ με τη νέα διαδικασία, η καθοδήγηση της TSMC για τον Kuo αποτελεί απόδειξη ότι δεν θα είναι το 2022.

    Με άλλα λόγια, τα τσιπ MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών, τα οποία πιθανότατα θα είναι M2 Pro και M2 Max, θα δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας τους υπάρχοντες προηγμένους κόμβους 5nm της TSMC.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.