19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple κοινοποίησε την 1η Beta του iPadOS 16.1, επιβεβαιώνει την καθυστερημένη κυκλοφορία του λογισμικού φέτος

    Η Apple παρουσίασε σήμερα την πρώτη beta της επερχόμενης ενημέρωσης iPadOS 16.1 στους προγραμματιστές για δοκιμαστικούς σκοπούς, με το λογισμικό να γίνεται διαθέσιμο μαζί με την τυπική έβδομη έκδοση beta του iOS 16 που δόθηκε σήμερα.

    Η Apple αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του ‌iPadOS 16‌, προκειμένου να συνεχίσει να επιλύει σφάλματα και άλλα ζητήματα με τη δυνατότητα Stage Manager που έρχεται στα μοντέλα iPad M1.

    Σε μια δήλωση στο TechCrunch, η Apple είπε ότι δεν θα υπάρχει έκδοση iPadOS 16.0, με την εταιρεία να σχεδιάζει να διαθέσει το iPadOS 16.1 μετά την κυκλοφορία του iOS 16.

    Αυτή είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη χρονιά για το iPadOS. Ως δική της πλατφόρμα με χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για iPad, έχουμε την ευελιξία να παρέχουμε το iPadOS με το δικό του πρόγραμμα. Αυτό το φθινόπωρο, το iPadOS θα κυκλοφορήσει μετά το iOS, ως έκδοση 16.1 σε μια δωρεάν ενημέρωση λογισμικού.

    Η Apple σπάνια χωρίζει τις εκδόσεις iOS και iPadOS, αλλά επέλεξε να το κάνει σε αυτήν την περίπτωση, επειδή η πιο πρόσφατη έκδοση του iPadOS εξακολουθεί να είναι γεμάτη σφάλματα και να βλέπει μια σειρά από παράπονα σχετικά με την επιλογή Stage Manager που έχει σχεδιαστεί για την χρήση πολλαπλών εργασιών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.