17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Οι Tim Cook, Jony Ive, Laurene Powell-Jobs θα εμφανιστούν στο συνέδριο Vox’s Code

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook θα μιλήσει στο συνέδριο Vox Media’s Code, με τον πρώην Chief Design Officer της Apple, Jony Ive και τη Laurene Powell Jobs να κάνουν επίσης την εμφάνιση τους στη σκηνή στην εκδήλωση.

    Το Code 2022 θα διαρκέσει από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, με το τριήμερο να λαμβάνει χώρα στο Beverly Hilton στην Καλιφόρνια. Διάφορα σημαντικά ονόματα της Apple θα είναι παρόντες τις τρεις ημέρες.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, αναφέρεται ως ένα από τα πολλά μεγάλα ονόματα που θα είναι εκεί, αν και η εμφάνισή του δεν είναι εντελώς ασυνήθιστη.

    Ο Jony Ive, πρώην Chief Design Officer και νυν συνιδρυτής της εταιρείας σχεδιασμού LoveFrom, θα μιλήσει επίσης. Το ίδιο θα κάνει και η Laurene Powell Jobs, η ιδρυτής και πρόεδρος της Emerson Collective, η οποία είναι επίσης χήρα του συνιδρυτή και πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Apple, Steve Jobs.

    Ενώ η τριάδα είναι δημόσια πρόσωπα από μόνα τους, είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε και τα τρία στην ίδια λίστα ομιλητών. Ωστόσο, το πρόγραμμα δεν προσφέρει καμία λέξη για συγκεκριμένες συνεδρίες στις οποίες θα συμμετείχαν οι ομιλητές, επομένως υπάρχουν πιθανότητες δύο ή και οι τρεις να βρίσκονται στην ίδια σκηνή ταυτόχρονα, αλλά και να εμφανίζονται χωριστά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.