14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Νέες φωτογραφίες μας δείχνουν το εμπρόσθιο πάνελ του iPhone 6 και άλλα μέρη του

    iphone-6-front

    Καθώς η παραγωγή του iPhone 6 έχει ξεκινήσει να ανεβάσει ρυθμούς για την παρουσίαση της συσκευής τον άλλο μήνα, έχουμε ξεκινήσει να βλέπουμε όλο και περισσότερες διαρροές από διάφορα εξαρτήματα της συσκευής.

    Με βάση το παραπάνω σήμερα είχαμε μια νέα σειρά φωτογραφιών που μας δείχνουν σε κοντινή απόσταση το εμπρόσθιο πάνελ ενός υποτιθέμενου 4.7 ιντσών iPhone 6, το νέο power κουμπί της συσκευής που αναμένεται να αλλάξει θέση καθώς και άλλα εξαρτήματα.

    Screen Shot 2014-08-14 at 10.09.43 AM

    Οι στρογγυλεμένες άκρες της συσκευής ξεχωρίζουν και την κάνουν να διαφοροποιείτε αισθητά από τον σχεδιασμό του iPhone 5/5S. Στα υπόλοιπα μέρη ξεχωρίζουμε το μεταλλικό φινίρισμα της Apple καθώς και το γεγονός πως και αυτές οι φωτογραφίες φαίνονται να ακολουθούν πιστά τις τελευταίες διαρροές που είχαμε για το iPhone 6 τις προηγούμενες μέρες κάτι το οποίο μάλλον σημαίνει πως πρόκειται για αυθεντικά εξαρτήματα.

    iphone-6-mute-power-760x1024

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles