13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Κατοχύρωση του εμπορικού ονόματος ‘LoveFrom Jony’ καθώς ο Ive αποχωρεί από την Apple

    Τον περασμένο μήνα η Apple ανακοίνωσε πως ο Jony Ive θα αποχωρούσε από την εταιρεία και πως θα δημιουργούσε την δική του ανεξάρτητη σχεδιαστική φίρμα. Πλέον ο Ive κάνει τα πρώτα δημόσια βήματα προς αυτό τον σκοπό και το λανσάρισμα της δικής τους εταιρείας δίνοντας μας μια πρώτη ματιά στο “LoveFrom” brand και λογότυπο.

    Νέα έγγραφα από το US Patents and Trademark Office δείχνουν πως ο Ive έκανε αίτηση για κατοχύρωση του λεκτικού όρου – εμπορικού σήματος “LoveFrom Jony.” Η ημερομηνία της αίτησης είναι 18 Ιουλίου 2019 για την Αμερική και για τις υπόλοιπες χώρες 29 Μαΐου του 2019.

    Η αρχική ανακοίνωση έκανε λόγο πως η νέα εταιρεία του Ive θα είχε την ονομασία “LoveFrom” αλλά πλέον φαίνεται πως αυτό έχει αλλάξει και έχει γίνει “LoveFrom Jony. Αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή για την σχεδιαστική καριέρα του Ιve όπου ότι και αν σχεδίαζε ερχότανε στην αγορά με το λεκτικό “Designed by Apple” χωρίς κάποια συγκεκριμένη αναφορά στον σχεδιαστή ή τους σχεδιαστές.

    Στην αίτηση για την κατοχύρωση αυτού του εμπορικού σήματος περιγράφονται και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που θα το αφορούν και όπως φαντάζεστε υπάρχουν πρακτικά τα πάντα. Από αυτοκίνητα, drones, προϊόντα ομορφιάς, λευκές συσκευές, και πολλά πολλά ακόμη.

    Η Apple έχει αναφέρει πως πλέον θα είναι ένας από τους βασικούς πελάτες της νέας εταιρείας του Ive. Ο ίδιος δε έχει αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι εργαζόμενος της Apple πάρα αυτά θα έχει συμμετοχή για πολλά πολλά ακόμη χρόνια σε αυτή. Επίσης και ο Marc Newson, επιστήθιος φίλος του Ive, αποχωρεί από την Apple για να συμμετέχει και αυτός με την σειρά του στην νέα εταιρεία αυτή.

    Ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη ημερομηνία για την επίσημη αποχωρήσει του Ive από την Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles