17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Κάποιοι χρήστες του iOS 9 αναφέρουν ότι τα mail τους δεν κατεβαίνουν

    iOS-9-Mail-app-error

    Από το λανσάρισμα του στις 16 Σεπτεμβρίου, το iOS 9 απολαμβάνει πολύ εγκωμιαστικές κριτικές από όσους το έχουν δοκιμάσει. Πιθανότατα κι εσείς να έχετε την ίδια άποψη αλλά όπως όλα τα software τίποτα δεν είναι χωρίς ελαττώματα.

    Ένα από αυτά έχει κάνει την εμφάνισή του,μετά από 200+ σχόλια σε σελίδα υποστήριξης της Apple, με το πρόβλημα να εστιάζεται γύρω από το πως η stock εφαρμογή Mail του iOS9 χειρίζεται τους POP accounts.

    Σύμφωνα με το thread, πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να λάβουν emails και downloads από ορισμένους POP accounts όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή Apple Mail. Όσοι προσπαθούν να δουν ένα συνημμένο βλέπουν το εξής μήνυμα “Message not yet downloaded from server” και μένουν στα κρύα του λουτρού. Ένα fix γι’αυτό το θέμα είναι να χρησιμοποιήσει κάποιος, έναν third-party mail client ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί τα mails του αλλά σίγουρα αυτή δεν είναι μια αποδεκτή λύση εκ μέρους της Apple.

    Από την άλλη, η Apple φαίνεται να απάντησε σε κάποιον χρήστη ότι το θέμα παρουσιάζεται όταν κάποιο POP accounts έχουν ρυθμιστεί ώστε να αφαιρούν αντίγραφα των mails από τον server.

    iOS-9-Mail-issue-Apple-thread

    Αν όντως η Apple έχει παραδεχθεί ότι το θέμα σχετίζεται με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Mail, δεν έχει προβεί σε κάποια διευθέτησή του με τις πρόσφατες αναβαθμίσει 9.0.1 & 9.0.2 το οποίο καταδεικνύει ότι μάλλον είναι χαρακτηριστικό της εφαρμογής και όχι bug. Ότι κι αν είναι πάντως αρκετοί χρήστες θα πρέπει να καταφύγουν στην λύση των third-party clients μέχρι – και αν- αποφασίσει η Apple να το διευθετήσει.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles