20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Foxconn και η Pegatron ξεκινήσαν προσλήψεις καθώς η παραγωγή του iPhone 6 ξεκινάει

    iPhone-6-mockup-Space-Gray-002

    Καθώς όπως αναμένεται το iPhone 6 θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς παραγωγής μέσα στους επόμενου μήνες μια νέα έκθεση κάνει λόγω πως οι συνεργάτες της Apple στην συναρμολόγηση του Foxconn και Pegatron έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες ενδυνάμωσης του ανθρώπινου δυναμικού τους στα εργοστάσια τους. Αναφέρετε μάλιστα πως η Foxconn θα σπάσει κάθε ρεκόρ φέτος προσλαμβάνοντας 100.000 νέους υπαλλήλους για την ενίσχυση της παραγωγής της γραμμής.

    Αν η είδηση αυτή που δημοσιεύτηκε στην Economic Daily News report (via Reuters) αποδειχτεί αληθινή τότε θα έχουμε ένα μοναδικό και νέο ρεκόρ για την Foxconn μιας και σε κανένα άλλο iPhone δεν προσέλαβε ποτέ τόσους νέους υπαλλήλους. Όσο αναφορά την Pegatron και αυτή με την σειρά της θα αυξήσει τα ποσοστά της σε σχέση με πέρυσι κατά 30%.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως το 70% των νέων iPhone θα έρθουν φέτος από την Foxconn με το υπόλοιπο 30% να βγαίνει από τα εργοστάσια της Pegatron.

    Να τονίσουμε πως τέτοιες κινήσεις θεωρούνται λογικές μιας και το χρονοδιάγραμμα για το νέο iPhone το θέλει να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles