18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Microsoft δίνει σε καταναλωτές $650 για να ανταλλάξουν το MacBook Air με ένα Surface Pro 3

    Surface-Pro-3

    Η Microsoft λανσάρισε μια άκρως επιθετική πολιτική για να προωθήσει τα νέα της Surface Pro 3 μιας και προσφέρει στους αγοραστές $650 για να ανταλλάξουν το MacBook Air τους και να αγοράσουν το νέο tablet της εταιρείας.

    Φυσικά το MacBook Air θα πρέπει να είναι σε πλήρως λειτουργική κατάσταση και χωρίς αμυχές ή χτυπήματα. Το κατάστημα θα αξιολογεί το Mac του χρήστη καθώς και αν έχει το κουτί του και όλα τα παρεπλεκόμενα και εν συνεχεία θα δίνει credits στον αγοραστή για να τα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά στην αγορά ενός νέου Surface Pro 3.

    Με άλλα λόγια αν το MacBook Air είναι σε άριστη κατάσταση ο αγοραστής θα δώσει μόνο $149 επιπλέον για να κάνει δικό του ένα ολοκαίνουργιο Surface Pro 3. Τα νέα Surface της Microsoft  είναι λεπτότερα ενώ διαθέτουν μια 12 ιντσών οθόνη με ανάλυση στα 2160 × 1440 pixels και 3:2 aspect ratio. Οι επεξεργαστές τους είναι οι Intel Core i3, i5 η i7 processor…

    Η αρχική τιμή του Surface Pro ξεκινάει από τα $799, με έξτρα $129 αν θέλετε και το εφαπτόμενο πληκτρολόγιο.

    Η Microsoft ως τώρα έχει αποτύχει να πάρει σοβαρό μερίδιο στην tablet αγορά με την Surface γραμμή της. Το Business Insider πρόσφατα υπολόγισε πως η εταιρεία πούλησε μόλις 830.000 Surface tablets το πρώτο τρίμηνο την στιγμή που για το ίδιο χρονικό διάστημα η Apple είχε πουλήσει 16.5 εκατομμύρια iPads!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles