23.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple προειδοποιεί τους αγοραστές της Pro Display XDR οθόνης να μην χρησιμοποιούν οποιοδήποτε πανί καθαρισμού

    Μετά και την επίσημη κυκλοφορία της νέας Pro Display XDR οθόνη της Apple, η εταιρεία κοινοποίησε ένα νέο κείμενο υποστήριξης δίνοντας οδηγίες για το πως οι χρήστες να διατηρούν αυτή την οθόνη καθαρή. Τυπικά η Apple έχει συγκεκριμένες οδηγίες για ακόμη μια φορά….

    Το κείμενο έχει οδηγίες τόσο για το βασικό μοντέλο της Pro Display XDR όσο και αυτό με την ειδική επίστρωση. Μέσα στην συσκευασία όταν κάποιος αγοράζει την οθόνη υπάρχει ένα Apple πανί καθαρισμού που είναι βασικό για αυτό τον σκοπό.

    Για το βασικό μοντέλο λοιπόν οι οδηγίες της Apple είναι απλές. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το πανί καθαρισμού που δίνει η Apple ή οποιοδήποτε άλλο πανί με μικροίνες για να γίνει αφαίρεση δαχτυλιών και σκόνης από την οθόνη αυτή. Η Apple τονίζει πως ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει λίγο νερό αν χρειαστεί να καθαρίσει ακόμη καλύτερα την γυάλινη επιφάνεια. Τονίζει επίσης πως δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν καθαριστικά οθόνης που περιέχουν ασετόν.

    Για την Pro Display XDR με ειδική matte επίστρωση τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα. Η Apple τονίζει πως ο χρήστης δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσει ένα πανί καθαρισμού πέρα από αυτό που δίνει η Apple και δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσει για τον καθαρισμό της νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

    Αν ο χρήστης χάσει το πανί καθαρισμού που δίνει η Apple θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία για να ζητήσει ένα νέο.

    Use only the dry polishing cloth that comes with your display to wipe dust or smudges off the screen. Don’t add water or use other liquids to clean the nano-texture glass. Never use any other cloths to clean the nano-texture glass. If you lose the included polishing cloth, you can contact Apple to order a replacement polishing cloth.

    Να υπενθυμίσουμε πως η matte επίστρωση στην Pro Display XDR έχει ένα επιπλέον κόστος της τάξης των $1000 σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο. Η ειδική αυτή επίστρωση της Apple βοηθάει στις αντανακλάσεις που μπορεί να δεχτεί η οθόνη και έχει υλοποιηθεί σε επίπεδο νανομέτρων εντός της γυάλινης επιφάνειας.

    Η Apple δίνει και οδηγίες για το πως κάποιος να καθαρίσει αυτό το πανί καθαρισμού που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

    1. Κάντε πλύση στο χέρι του ειδικού πανιού προστασίας με σαπούνι και νερό
    2. Ξεβγάλτε πάρα πολύ καλά
    3. Αφήστε το πανί αυτό να στεγνώσει καλά και μην το χρησιμοποιήσετε για τις επόμενες 24 ώρες από την στιγμή που ξεκινήσατε να το στεγνώνεται
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles