13.3 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Η Apple ετοιμάζει Apple Watch 2 media event τον Μάρτιο του 2016;

    465689186_10

    Αναφέροντας έγκυρες πηγές το 9to5Mac κάνει λόγο σήμερα ότι η Apple ετοιμάζει ένα media event για τον επερχόμενο Μάρτιο όπου και θα παρουσιάσει το 2ης γενιάς Apple Watch μαζί ίσως με το φημολογούμενο νέο 4 ιντσών iPhone.

    Αν η παραπάνω είδηση επαληθευτεί η εταιρεία θα ξεκινήσει την διάθεση του Apple Watch 2 τον Απρίλιο κάτι που θα εναρμονιστεί πλήρως και με την επίσημη διάθεση του πρώτου μοντέλου που είχε γίνει τον Απρίλιο του 2015.

    “Η Apple ξεκίνησε πάνω σε τεχνολογίες για μελλοντικά μοντέλα Apple Watch πολύ πριν κάνει διαθέσιμο στην αγορά το πρώτο μοντέλο” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

    Σύμφωνα πάντα με το 9to5Mac το Apple Watch 2 θα έχει ένα γρηγορότερο chip, ενσωματωμένη κάμερα για FaceTime κλήσεις καθώς και βελτιωμένο WiFi.

     

    Η ενσωμάτωση νέων αισθητήρων επίσης δεν αποκλείεται όπως αυτοί για την καταγραφή δεδομένων ύπνου και άλλοι.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles