13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple αποσύρει τα 12-ιντσών MacBook και το προηγούμενης γενιάς MacBook Air από την αγορά

    Μαζί με τα αναβαθμισμένα Retina MacBook Air και MacBook Pro η Apple απέσυρε από την αγορά το 12 ιντσών MacBook και το προηγούμενης γενιάς MacBook Air. H ανανεωμένη σειρά περιλαμβάνει πλέον το 13 ιντσών Retina MacBook Air και τα 13 και 15 ιντσών MacBook Pro με Touch Bar.

    To βασικό μοντέλο του MacBook Pro είναι στην ίδια τιμή με την μη Touch Bar έκδοση του και στα $1299. Σε αυτό πέρα από την προσθήκη της Touch Bar συναντούμε και τους νέους 8ης γενιάς επεξεργαστές της Apple. Την ίδια στιγμή το νέο Retina MacBook Air έρχεται πλέον με μια οθόνη που ενσωματώνει την True Tone τεχνολογία αλλά και με νέα μειωμένη τιμή.

    Σε αυτή την σειρά αναβαθμίσεων λοιπόν η Apple και επίσημα σταμάτησε να πουλάει δύο από τα notebooks της και συγκεκριμένα τα 12 ιντσών MacBook και το προηγούμενης γενιάς MacBook Air.

    Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Apple καταργεί την MacBook γραμμή. To πρώτο λανσάρισμα της έγινε το 2006 με την Apple να σταματάει το ιστορικό πλέον λευκό MacBook το 2010. Το 12 ιντσών MacBook έκανε το ντεμπούτο το 2015 και βρέθηκε στην αγορά για 4 χρόνια πριν η Apple αποφασίσει να σταματήσει την κυκλοφορία του σήμερα και οριστικά.

    Πλέον η γραμμή του Mac είναι ως εξής:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles