13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την watchOS 2 beta 2 και την iOS 9 beta 2 στους προγραμματιστές

    Nightstand-mode-Apple-Watch-watchOS-2

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την δεύτερη beta του επερχόμενου WatchOS 2 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της μαζί επίσης με την δεύτερη beta και του iOS 9.

    H νέα αυτή beta του watchOS 2 μπορεί να εγκατασταθεί στα smartwatches της εταιρείας που τρέχουν ήδη την πρώτη beta μέσω OTA και της αντίστοιχης εφαρμογής σε ένα iPhone που τρέχει την iOS 9 Developer Preview.

    Με παρόμοιο τρόπο η δεύτερη beta του iOS 9 είναι και αυτή διαθέσιμη μέσω OTA σε συσκευές που τρέχουν το προηγούμενο build του εν λόγω λογισμικού και μέσα από τις Ρυθμίσεις της συσκευής.

    Και οι δύο installers είναι προσβάσιμοι σε μέλη του Apple Developer Program μέσω του Dev Center, της εταιρείας.

    Το WatchOS 2 θα γίνει διαθέσιμο μαζί με το iOS 9 προς το τέλος του χρόνου.

    Το πρώτο φέρνει μια σειρά από νέα και σημαντικά χαρακτηριστικά για την wearable συσκευή της Apple όπως το Night mode, δύο νέα watch faces, ένα Time Travel mode, μια αναβάθμιση της εφαρμογής της μουσικής και φυσικά την δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών τρίτων που θα τρέχουν απευθείας από την συσκευή.

    Το iOS 9 από την πλευρά του φέρνει μια σειρά σημαντικών αλλαγών αλλά εσωτερικά με καλύτερη απόδοση, λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας και ένα Low Power Mode που το περιμέναμε πολύ καιρό.

    Στο iPad επίσης το iOS 9 θα φέρει ένα αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο με νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά καθώς επίσης και το πολυαναμενόμενο multitasking.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles