22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 9.2.1 beta στους προγραμματιστές

    Screen Shot 2015-12-16 at 20.29.35

    H Apple πριν από λίγο έκανε διαθέσιμη την πρώτη betai του iOS 9.2.1 για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. H εν λόγω beta έρχεται με το build number 13D11, και έρχεται 8 μέρες μετά την επίσημη διάθεση στο κοινό της iOS 9.2 έκδοσης.

    Η λήψη αυτή είναι διαθέσιμη για iPads, iPhone και iPod Touch από το Developer Member Center της Apple. Δεν υπάρχουν ακόμη κάποιες πληροφορίες για το τι νέο φέρνει αλλά θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε.

    Όπως καταλαβαίνουμε όμως από τον αριθμό της έκδοσης της πρόκειται για μια μικρή αναβάθμιση που κατά πάσα πιθανότητα διορθώνει κάποια bugs και ίσως η Apple να μην δώσει κάποιες άλλες πληροφορίες για αυτή την έκδοση αυτή την στιγμή.

    Την περασμένη εβδομάδα η κυκλοφορία του iOS 9.2 ήταν ιδιαίτερα σημαντική και είχε μια σειρά αλλαγών και έτσι οι νέες αλλαγές που θα φέρει αυτή η έκδοση μάλλον είναι ελάχιστες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles