19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple έδωσε στους developers την iOS 8.1 beta2

    10687-3041-Screenshot-2014-10-08-011933-l

    Διαθέσιμη στο κοινό των developers έκανε η Apple την beta 2 έκδοση του iOS 8.1 που είναι διαθέσιμη για όσους έχουν account developer από το iOS Dev Center. Η έκδοση αυτή έχει τον κωδικό 12B407. Μόλις πριν μια εβδομάδα είχε γίνει διαθέσιμη η beta 1. Αναμένουμε την έλευση του iOS 8.1 στις 20 Οκτωβρίου, μετά και την παρουσίαση των νέων iPad.

    Εκτός των όποιων σφαλμάτων διορθώνει η νέα έκδοση, θα περιέχει και χαρακτηριστικά για το ντεμπούτο (στις ΗΠΑ) του Apple Pay. Γενικώς τα νούμερα του iOS 8 δεν είναι τόσα καλά όσο πέρσι με το iOS 7. Περίπου οι μισοί χρήστες έχουν προχωρήσει σε αναβάθμιση των συσκευών τους και το νούμερο αυτό δεν αυξάνεται γρήγορα όπως άλλες χρονιές. Εν μέρει αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η έκδοση 8.0.1 δημιούργησε αρκετά προβλήματα τα οποία εν μέρει διορθώθηκαν στην 8.0.2.

    Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων και ελπίζουμε να κυλήσουν ομαλότερα τα πράγματα από εδώ και πέρα. Μείνετε συντονισμένοι στο AWH για να μαθαίνετε όλα τα νέα από τον μαγικό κόσμο της Apple.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles