13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η πρώτη iOS 9.2 beta έγινε διαθέσιμη

    iOS-9.2-beta-1-main

    Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της πρώτης μεγάλης αναβάθμισης του iOS 9 και η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την iOS 9.2 beta 1 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της.

    Το πιο πιθανό είναι πως αυτή η νέα έκδοση θα εστιάσει περισσότερο σε bug διορθώσεις και βελτιώσεις στην απόδοση ειδικά μιας και το iOS 9.1 έφερε ήδη μια σειρά νέων χαρακτηριστικών όπως νέα emoji, Live Photo διορθώσεις, νέα wallpapers, keyboard tweaks, και υποστήριξη για το νέο Apple TV και iPad Pro.

    ios92-780x168

    Η νέα αυτή αναβάθμιση είναι διαθέσιμη απ ευθείας από το Apple Developer Center για iPhone, iPad, και iPod Touch. Οι σημειώσεις αυτής της κυκλοφορίας δεν αναφέρουν κάποιο νέο χαρακτηριστικό αλλά τονίζεται πως έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στο Safari ViewController.

    Εγκαθιστούμε αυτή την έκδοση και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε από τις σελίδες μας άμεσα!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles