17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η επόμενη γενιά των αγωνιστικών της Anki περιλαμβάνει “ιπτάμενα” αυτοκίνητα και αρθρωτές πίστες.

    Το Anki Drive έχει ήδη κάνει τεράστια επιτυχία και η επόμενη γενιά, το Anki Overdrive, έρχεται κυριολεκτικά να ταράξει τα νερά. Το νέο θαυμάσιο χαρακτηριστικό του  Anki Overdrive, το οποίο αναμένεται για τον Σεπτέμβρη του 2015, είναι οι αρθρωτές πίστες που αντικαθιστούν το ενιαίο χαλί-πίστα της προηγούμενης έκδοσης. Τα ξεχωριστά κομμάτια ενώνονται μεταξύ τους με μαγνήτες που έχουν στην άκρη και μπορούν να ενωθούν έτσι ώστε να σχηματίζουν γέφυρες ή ακόμη και να έχουν κενά πάνω από τα οποία τα αυτοκινητάκια θα πηδούν.

    Το βασικό σετ των 149$ θα περιλαμβάνει μια σειρά από κομμάτια που θα επιτρέπουν τον σχηματισμό 8 διαφορετικών πιστών και αν θέλει ο χρήστης μπορεί να αγοράσει σετ επέκτασης που κυμαίνονται στα 10-30$ τα οποία περιλαμβάνουν διασταυρώσεις, άλματα και  στροφές 180 μοιρών. Κάθε επιπλέον αυτοκινητάκι θα κοστίζει 49$. Τα κομμάτια της πίστας είναι σχετικά “ελαστικά” και δίνουν την δυνατότητα στον κάτοχο να βάλει κάτι από κάτω ώστε να ανασηκωθεί η πίστα ή να δημιουργήσει λόφακι  κλπ.

    anki-overdrive-track-press

    Συμπληρωματικά με το εντελώς νέο σύστημα, το Anki Overdrive, αντικαθιστά τους ανώνυμους εικονικούς αντιπάλους σας, με χαρακτήρες δανεισμένους απο video games που θα έχουν ο καθένας τις δικές του δυνατότητες και ελαττώματα καθώς και μια “ιστορία”…..

    Σίγουρα, στα 149$ το Anki Overdrive, δεν είναι ένα φθηνό παιχνίδι( εδώ που τα λέμε βέβαια και τα Lego πλέον δεν τα θεωρεί κανείς φθηνά αυτές τις μέρες), αλλά σίγουρα σας υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση. Το αναμένουμε λοιπόν μέσα στο έτος και θα σας αποκαλύψουμε περισσότερες εντυπώσεις.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles