23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple μπορεί να πουλήσει 320 εκατομμύρια iOS συσκευές το 2016

    iphones2014-642x410

    Τον περασμένο χρόνο και παρά το γεγονός πως πολλοί προέβλεπαν μια πτώση της Apple η εταιρεία για ακόμη μια χρονιά τους διέψευσε και έτσι κατάφερε να πουλήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 259.5 εκατομμύρια iOS συσκευές!!

    Πόσες λοιπόν iOS συσκευές θα πουλήσει η Apple το 2016; Σύμφωνα με αξιόπιστες αναλύσεις ο αριθμός των iOS συσκευών που θα πουληθούν μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τον περσινό και έτσι να φτάσουμε στο εντυπωσιακό νούμερο των 320 εκατομμυρίων συσκευών.

    Η εκτίμηση αυτή έρχεται από τον αξιόπιστο αναλυτή Horace Dediu της Asymco. Ο αναλυτής έχει βρει μια μαθηματική φόρμουλα που συνδυάζει τον αριθμό των iOS συσκευών που πουλάει η Apple με τα έξοδα που κάνει η εταιρεία από το κεφάλαιο της.

    Έτσι λοιπόν μιας και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως η Apple θα ξοδέψει συνολικά $12 δις του κεφαλαίου της το 2015 αυτό σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα οι πωλήσεις των iOS συσκευών θα εκτοξευτούν στα ύψη!!

    Θα δούμε αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Apple πάει για ακόμη μια πολύ δυνατή χρονία.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles