23.9 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο του Instagram μέσω του SaveGram

    SaveGram-1024x602

    Προσπαθείτε να αποθηκεύσετε κάποιες όμορφες στιγμές τις οποίες θα βρείτε στο Instagram? Αν ναι, τότε το SaveGram είναι το JailBreak Tweak το οποίο σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε. Σας επιτρέπει όχι μόνο να αποθηκεύσετε φωτογραφίες των ανθρώπων που ακολουθείτε αλλά και να κατεβάσετε και βίντεο μέσα από την εφαρμογή του Instagram.

    Εφόσον εγκαταστήσετε το SaveGram, τότε αυτό απλά δουλεύει και δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ρύθμιση. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάποιο preference panel το οποίο να βρίσκεται στις ρυθμίσεις της συσκευής και δεν υπάρχει και κάποιο εικονίδιο το οποίο θα τοποθετηθεί στην αρχική οθόνη.

    SaveGram1-576x1024

    Το SaveGram ενσωματώνεται στην εφαρμογή του Instagram και δίνει την εντύπωση πως είναι χαρακτηριστικό του Instagram. Εφόσον βρείτε την φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε, τότε πατήστε τις 3 τελείες που βρίσκονται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης και πατήστε στο κουμπί Save στο κάτω μέρος της οθόνης που θα εμφανιστεί. Η φωτογραφία ή το βίντεο θα αποθηκευτεί στην συλλογή φωτογραφιών της συσκευής. Το συγκεκριμένο Tweak μπορείτε να το βρείτε από το repo του BigBoss.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles