18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ίσως δούμε σύντομα το iOS 8.0.1 με μια σειρά διορθώσεων

    Screen Shot 2014-09-24 at 1.46.26 AM

    Η Apple μπορεί να έκανε μόλις διαθέσιμο το iOS 8 αλλά μια νέα αναφορά υποστηρίζει πως έπεσαν στην κατοχή της μια σειρά διορθώσεων του που θα γίνουν διαθέσιμα στο iOS 8.0.1, την πρώτη αναβάθμιση του συγκεκριμένου λογισμικού.

    Το MacRumors λοιπόν υποστηρίζει πως από έγκυρη πηγή που δεν θέλει φυσικά να ονομάσει η διορθώσεις θα έχουν να κάνουν με τα εξής:

    • Phone: Διόρθωση ενός bugs στην προώθηση της κλήσης και στην χρήση του voicemail
    • Keyboard: Διόρθωση του προβλήματος με ένα πληκτρολόγιο που δεν εμφανίζετε για να τοποθετήσει κάποιος τους κωδικούς του iCloud Keychain
    • Safari: Διόρθωση του προβλήματος μη αναπαραγωγής
    • Sharing: Διόρθωση της υποστήριξης του Αirdrop στο Passbook
    • VPN: Διόρθωση προβλήματος κατά την εγκατάσταση ενός VPN

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως αν τελικά τα παραπάνω είναι ακριβή αυτό δεν σημαίνει πως η Apple δεν θα άλλα ή προσθέσει πράγματα μέχρι την επίσημη διάθεση της αναβάθμισης. Το αν αναρωτιέστε για το πότε θα γίνει αυτό κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν και υπάρχουν έντονες φήμες πως η πρώτη αναβάθμιση του iOS 8 δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles