19.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Έντονες φήμες για ανάμειξη των U2 στο λανσάρισμα του iPhone 6

    steve-jobs-iovine-u2

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac το πασίγνωστο συγκρότημα U2 ίσως αναμειχτεί στο λανσάρισμα του iPhone 6. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που αναφέρουν πως το τελευταίο βίντεο που γύρισε το συγκρότημα στο Δουβλίνο είχε στενή σχέση με την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πως ως μέρος του promoting τα νέα iPhone 6 θα έρθουν με προ εγκατεστημένο ένα άλμπουμ του συγκροτήματος.

    Screen Shot 2014-09-04 at 2.06.16 AM

    Αν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τα παραπάνω θα επαληθευτούν υπάρχουν κάποια στοιχεία που ίσως οδηγήσουν τελικά σε κάτι τέτοιο. Αρχικά η σχέση U2 και Apple είναι πάρα πολύ στενή με συνεργασίες ακόμη και το λανσάρισμα του iPod κατά το παρελθόν. Επίσης ένα από τα μεγαλύτερα blog για τους U2 ανέφερε πως το συγκρότημα πρόσφατα δημιούργησε ένα διαφημιστικό σποτ για την Apple.

    Aν οι αναφορές επαληθευτούν η Apple μπορεί να προγραμματίζει το λανσάρισμα του νέου U2 άλμπουμ σε συνδυασμό με το ντεμπούτο του iPhone 6.

    Στο ίδιο μήκος κύματος να αναφέρουμε πως ο σκηνοθέτης του νέου U2 βίντεο είναι ο Mark Romanek ο οποίος έχει σκηνοθετήσει κατά το παρελθόν μια σειρά από iPod διαφημιστικά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles