19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι προμηθευτές ανεβάζουν ρυθμούς παραγωγής για το λεπτότερο iPad Air 2

    iPad-Air-2-dummy-NowhereElse-005

    Σύμφωνα με το όχι και τόσο αξιόπιστο  DigiTimes, οι προμηθευτές της Apple ανεβάζουν τους ρυθμούς τους όσο αφορά την παραγωγή εξαρτημάτων για το δεύτερης γενιάς iPad Air που σύμφωνα με πηγές κοντά στην Apple περιγράφετε ως λεπτότερο και γρηγορότερο με ενσωματωμένο το αισθητήρα του Touch ID.

    Η αναφορά κάνει λόγο πως η συσκευή θα έχει τον Α8 επεξεργαστή και το πάχος του θα είναι μόλις 7.5mm.

    Καθώς το τωρινό iPad Air δεν έχει το καινοτόμο Touch ID της Apple, που έκανε το ντεμπούτο του στο iPhone 5S εύλογα οι πηγές του εν λόγω site αναφέρουν πως μια αναβαθμισμένη έκδοση του θα ενσωματωθεί στο επερχόμενο iPad Air 2.

    Επίσης διαβάζουμε ότι οι Sharp, Japan Display και LG Display έχουν μια αύξηση στην παραγωγή iPhone 6 οθονών.

    Αν η Apple κράτησε την ίδια στρατηγική αναμένουμε το επόμενης γενιάς iPad να κάνει την εμφάνιση του σε ξεχωριστό event κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο.

    Τέλος οι φήμες θέλουν την οθόνη του iPad Air να είναι λιγότερη ευαίσθητη στις αντανακλάσεις, να έχει μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό και 2 GB Ram.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles