21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ένα νέο Apple TV 4K με έναν A12X επεξεργαστή είναι έτοιμο για λανσάρισμα

    Φήμες για ένα επόμενης γενιάς Apple TV 4K κυκλοφορούν εδώ και καιρό και σήμερα οι τελευταίες φαίνεται πως επιβεβαιώνουν ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

    Ο γνωστός πλέον Jon Prosser, ιδρυτής του Front Page Tech, αναφέρει στο Twitter σήμερα πως ένα νέο 4K Apple TV είναι έτοιμο για επίσημο λανσάρισμα στην αγορά. Σύμφωνα με τις πηγές του το Apple TV 4K έχει την κωδική ονομασία “Neptune” και στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο A12X επεξεργαστής με αποθηκευτικούς χώρους στα 64GB και 128GB.

    Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτή την αναβάθμιση αλλά θα ήταν ασφαλές να πούμε πως ο επεξεργαστής και ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι αυτά που θα δούμε τελικά.

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Prosser είχε αναφέρει πως ένα νέο iMac και AirPods ήταν επίσης έτοιμα για λανσάρισμα στην αγορά αλλά δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles