17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το Netflix φέρνει τις Έξυπνες Λήψεις στο iPhone και στο iPad

    To Netflix είχε φέρει υποστήριξη λήψεων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών για offline αναπαραγωγή στο iOS για αρκετό καιρό τώρα αλλά η διαδικασία ήταν κάπως χειροκίνητη. Το Android δέχθηκε την αναβάθμιση των αυτόματων λήψεων το περασμένο καλοκαίρι και από σήμερα τα iPhone και τα iPad δέχονται αυτό το πολύ χρηστικό χαρακτηριστικό.

    “Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τις Έξυπνες λήψεις. Πλέον όταν τελειώσεις να βλέπεις το επεισόδιο που έκανες λήψη στην συσκευή σου το χαρακτηριστικό αυτό αυτόματα θα το διαγράφει και θα κατεβάζει το επόμενο διαθέσιμο επεισόδιο. Εσείς απλά βλέπετε και εμείς κάνουμε όλα τα άλλα για εσάς”

    Η λειτουργία των Έξυπνων Λήψεων είναι διαθέσιμη για όσους χρήστες χρησιμοποιούν το Netflix app από συσκευές Android και Windows 10 από τον Ιούλιο του 2018, βοηθώντας  όσους τη χρησιμοποιούν να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των λήψεών τους και να έχουν περισσότερο χρόνο για να παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στην πλατφόρμα.

    Πώς λειτουργεί: Μόλις ο χρήστης τελειώσει την παρακολούθηση ενός κατεβασμένου επεισοδίου από την εφαρμογή του Νetflix στο iPhone κινητό του, η λειτουργία Smart Downloads διαγράφει και κατεβάζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο της σειράς. μόλις συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi. Ο χρήστης παρακολουθεί και το Netflix κάνει τη δουλειά για αυτόν!

    Η συγκεκριμένη λειτουργία αποτελεί μέρος της προσπάθειάς μας ώστε να καταστήσουμε την εμπειρία των φαν μας πιο άνετη και πιο διασκεδαστική, βοηθώντας τους να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της πλατφόρμας πιο εύκολα.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας του Netflix και το σχετικό blog στο Media Center

    Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσο πιο γρήγορα τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς, τόσο το καλύτερο. Από σήμερα, οι χρήστες της εφαρμογής Netflix από συσκευές iOS μπορούν να απολαμβάνουν την ευκολία που προσφέρει η λειτουργία Smart Downloads, αφιερώνοντας λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των λήψεών τους και έχοντας περισσότερο χρόνο για να παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο οι λάτρεις του Netflix έχουν πάντα μαζί τους το περιεχόμενο που αγαπούν, όπου και αν πηγαίνουν».

    Όπως και στο Android και στα Windows 10 οι Netflix συνδρομητές μπορούν χειροκίνητα να απενεργοποιήσουν το χαρακτηριστικό αυτό ή να το ενεργοποιήσουν κατά βούληση. Οι έξυπνες λήψεις λειτουργούν μόνο μέσω Wi-Fi και έτσι η ανησυχία του καταναλώσετε χωρίς να το γνωρίζετε τα 4G δεδομένα σας δεν υφίσταται.

    Πως ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε το χαρακτηριστικό αυτό:

    1. Κάντε Tap στο εικονίδιο Λήψεων – Downloads 
    2. Στην κορυφή της ενότητας Λήψεις – My Downloads κάντε επιλογή των Έξυπνων Λήψεων – Smart Downloads.
    3. Γυρίστε τον διακόπτη στην θέση on ή off.
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles