Έχετε προ-παραγγείλει ή σκοπεύετε να αγοράσετε το iPhone 6 plus; Στις 5.5″ είναι σίγουρα μακρυά από τον χρυσό κανόνα της Apple, που έλεγε έως τώρα ότι ένα smartphone πρέπει να μπορεί να το χειριστεί ο χρήστης με τον αντίχειρά του μόνο. Για τον λόγο αυτό η Apple εγκαινίασε ένα νέο χαρακτηριστικό, το “reachability” που με δυο χτυπήματα στο home button, η οθόνη “κατεβαίνει” στην μέση ώστε να μπορείτε με το ένα δάχτυλο να την χειριστείτε.

Αν και καλούτσικο το συγκεκριμένο βοήθημα, ωχριά μπροστά στο νέο καταπληκτικό,εφευρετικό και αξιοθαύμαστο αξεσουάρ που προσφέρει από σήμερα η γιαπωνέζικη Thanko Inc.

Σας παρουσιάζουμε με χαρά………τον νέο μεγάλο αντίχειρα!!

skitched-20140924-091158

Ναι! Σωστά διαβάσατε. Η γιαπωνέζικη εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ, προσφέρει στα 13.50$ ένα μεγάλο κούφιο αντίχειρα που φοράτε στον δικό σας και κάνει την ζωή σας ευκολότερη με τον χειρισμό του iPhone 6 plus. Είναι θεόρατο και λιγάκι χαζό αλλά όσον αφορά την λειτουργικότητα, αυτό το νέο αξεσουάρ βάζει κάτω όλα τα phablets της αγοράς!!! Να σημειώσουμε ότι έρχεται με 3 μήνες εγγύησης καλής λειτουργίας (γι’ αυτό προσέχετε που το χρησιμοποιείτε….).

Τρέξτε να προ-παραγγείλετε τώρα, γιατί αναφορές λένε ότι στην Άπω Ανατολή έχει γίνει ανάρπαστο και θα περιμένετε πολύ καιρό για να έρθει το δικό σας.

Υ.Γ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι unisex ή αν βγαίνει χωριστά για αντρικό και γυναικείο αντίχειρα…..

σχολιασμός στο φόρουμ