14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Συγκριτικές φωτογραφίες δείχνουν την εξέλιξη της κάμερας του iPhone

    compare-1-1024x785

    H ομάδα της Taptaptap, δημιουργεί της δημοφιλής εφαρμογής  Camera+, δημοσιοποίησαν μια σειρά από συγκριτικές φωτογραφίες που δείχνουν πως η κάμερα του iPhone εξελίχτηκε με την πάροδο των χρόνων. Έτσι λοιπόν συναντούμε διάφορα σετ με φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με το Camera+ για τα iPhone, iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5s καθώς και για το νέο iPhone 6.

    compare-2

    Το εν λόγω συγκριτικό έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον – για παράδειγμα τα 2G και 3G iPhones σε macro λήψεις δεν μπορούσαν καν να εστιάσουν σωστά πάνω στο φρούτο αλλά οι αλλαγές δεν άργησαν με πιο εμφανής να γίνονται από το iPhone 4 και μετά.

    compare-3

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles