18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τα πρώτα reviews του Apple Watch έκαναν την εμφάνιση τους [Video hands on]

    FINAL_GoldAngle_v11RGB-BlackBG-610x381

    H Apple είναι έτοιμη να δεχτεί τις πρώτες προ παραγγελίες του Apple Watch αυτή την Παρασκευή λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής που έχει οριστεί για τις 24 Απριλίου. Ως είθισται λοιπόν η νέα αυτή wearable συσκευή της Apple βρίσκεται ήδη σε κάποια μεγάλα media site και αγαπημένους δημοσιογράφους της Apple από όπου σήμερα έχουμε πλέον και τα πρώτα Reviews, Unboxing και Hands on.

    Οι περισσότεροι έχουν να πουν τα καλύτερα για την λειτουργικότητα της συσκευής, για τον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά της.

    Για πολλούς όμως το ερώτημα παραμένει και είναι ένα. Το κατά πόσο αυτή η συσκευή είναι ή δεν είναι απαραίτητη για κάποιον.

    Αν αποτελεί πάντως ένδειξη για κάτι αξίζει να αναφέρουμε πως τα πρώτα reviews είναι πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα των πρώτης γενιάς iPhone και iPad που είχαν κυκλοφορήσει.

    Παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει και μεταφράσει αποσπασματικά τις πρώτες hands on πλέον εντυπώσεις αυτής της νέας wearable συσκευής της Apple.

    The Wall Street Journal

    “To γεγονός πως υπάρχει στο χέρι σας είναι μέρος της αποτελεσματικότητας του καθώς και της λειτουργικότητας τους μέσω της οθόνης. Το Apple Watch μεταφράζει μια μεγάλη ιδέα για το πως χρησιμοποιούμε την τεχνολογία σήμερα και είναι μια ιδέα που περιμέναμε να υλοποιηθεί από την Apple. Πάρα αυτά όμως το Apple Watch δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι η συσκευή που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή στην ψηφιακή ζωή μου. Για παράδειγμα οι ειδοποιήσεις είναι κάτι πολύ χρήσιμο για έμενα αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της αποδοχής αυτών και μιας μόνιμης ενόχλησης μου στον καρπό του χεριού μου”

    The New York Times

    “To γεγονός των άμεσων ειδοποιήσεων που μου προσφέρει και της δυνατότητας να ενεργήσω και να είμαι διαδραστικός με αυτές χωρίς να ψάχνω να βρω το τηλέφωνο μου έχει κάνει το Apple Watch την φυσική προέκταση του σώματος μου. Κατάφερε να δημιουργήσει έναν σύνδεσμο που δεν έχω αισθανθεί ξανά, έναν σύνδεσμο από τον ψηφιακό κόσμο στον εγκέφαλο μου.

    Για τους περισσότερους χρήστες θα δεν δουλέψει ομαλά με το που το βγάλουν από το κουτί του και αυτό γιατί η πραγματική του αξία εμφανίζεται όταν κάποιος ασχοληθεί πραγματικά με τις ρυθμίσεις της συσκευής με βάση τις ανάγκες του. Αυτό αποτελεί κάτι τελείως νέο για ένα Apple προϊόν – είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της συσκευής που δεν μας το είχε συνηθίσει η Apple και έτσι δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι η συσκευή για κάποιον που τεχνολογικά είναι αδαής.

    Έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που η ειδοποιήσεις είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας του και για αυτούς που αρέσκονται στον να οργανώνουν τον ψηφιακό τους κόσμο.”

    The Verge

    “Ουσιαστικά είναι ένας υπέρ υπολογιστής στον καρπό αλλά συνάμα είναι μια φιλική συσκευή με μια υπογραφή περισσότερη στρογγυλή από όσο αρχικά περίμενα. Η συσκευή φωνάζει υψηλή τεχνολογία και μας παρουσιάζει το παράδοξο μιας καινοτόμου μηχανικής με μια Mickey Mouse εμφάνιση στο ρολόι. Ένας μοναδικός συνδυασμός που παντρεύει κάτι τόσο ανεπτυγμένο με κάτι τόσο γνώριμο και οικείο και κάτι που μόνο η Apple θα μπορούσε να το καταφέρει.

    Το Apple Watch θέλει να αλλάξει τον τρόπο με το οποίο είμαστε διαδραστικοί στις μέρες μας με την τεχνολογία. Εδώ όμως είναι το θέμα. Μπορεί να κάνει πολλά μικρά πράγματα αντί για μερικά που θα τα έκανε φανταστικά. Το Apple Watch παρά τις καινοτομίες του είναι ένα smartwatch εν έτη 2015 με ότι αυτό συνεπάγεται.”

    Re/Code

    “Από τα πολλά smartwatches που είχα την ευκαιρία να τεστάρω τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες εμπειρίες μου τις προσέφερε συνολικά το Apple Watch. Αν είστε ένας power χρήστης του iPhone πραγματικά αυτή η wearable συσκευή θα σας συναρπάσει.

    Σχετικά με την αυτονομία του την προηγούμενη εβδομάδα μια μέρα σηκώθηκα στις 5.15 το πρωί γυμνάστηκα για μια ώρα με το Watch, χρησιμοποίησα τους χάρτες του κατά την διαδρομή μου στην δουλεία, έκανα κάποιες τηλεφωνικές κλείσεις και δέχτηκα μια σειρά από ειδοποιήσεις κατά την διάρκεια της μέρας. Στις 11 το βράδυ κοιτώντας την μπαταρία του διαπίστωσα πως αυτή είχε φτάσει στα όρια της και πως η συσκευή ήθελε φόρτιση”

    Mashable

    “To Apple Watch κάνει ότι και τα ανταγωνιστικά smartwatches της αγοράς, ίσως και περισσότερα, αλλά το σημαντικό στοιχείο του είναι πως δεν απαιτεί την προσοχή του χρήστη του. Επίσης επιτυγχάνει σε ένα σημαντικό παράγοντα, αυτό του να κρατάει το iPhone στην τσέπη μου. Αυτό ίσως είναι το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του. Έγινε η ζωή μου καλύτερη με το Apple Watch; Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλω αυτό το συμπέρασμα αλλά για τώρα μπορώ να σας πω με σιγουριά πως είμαι ευχαριστημένη που την φοράω στον καρπό μου.”

    Δείτε παρακάτω και ένα πρώτο video hands on του Apple Watch:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles